Flygfoto & film med radiostyrd helikopter "drönare"

Jag tar flygfoto och filmar från luften med hjälp av radiostyrda multirotorhelikoptrar som gör att jag har en unik möjlighet att komma åt och ta de bilder man inte kan ta med hjälp av en traditionell helikopter eller ett flygplan. Jag kan till exempel flyga nära en fasad eller ett tak för inspektion där man annars inte kommer åt. Med hjälp av en trådlös videolänk kan jag på marken se vad kameran ser i luften.Jag flyga från 1-120 meters höjd, vilket gör detta mycket mer flexibelt än att jobba från ett stort flygplan. Jag kan tillochmed flyga inne i större fastigheter!

Jag använder endast proffsutrustning från bland annat DJI , Pitchup & Futaba för att säkerställa högsta kvalité och driftsäkerhet. Flygfoto med hjälp av multirotorhelikoptrar är ett kostnadseffektivt och säkert sätt att göra det bara vanliga flygplan och helikoptrar tidigare kunnat göra till en hög kostnad. Jag kan även garantera en kort leveranstid. Från beställning till leverans brukar det ta ca 1-3 veckor beroende på väder.

Hela södra Sverige är min arbetsplats men jag tar framförallt uppdrag i Skåne och Småland. Jag har utfört och utför uppdrag i följande städer; Halmstad, Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Hässleholm.

Jag har tillstånd från Transportstyrelsen och självgranskningsrätt från Försvarsmakten samt är ansvarsförsäkrad genom Inter Hannover.

Här är exempel på tjänster jag kan utföra.

  • Flygfoto över skog och mark
  • Filmad översikt
  • Häftiga presentationsfilmer!
  • Kartläggning av stora anläggningar, till exempel golfbanor
  • Fotografering av fastigheter
  • Fotografering av industrier
  • Kontroller av t ex skorstenar och vindkraftverk

 

This is a movie I made for Eolus Vind. The movie shows the building process of seven Vestas V126 turbines in Fröreda in southeast of Sweden.

Vi sätter alltid kvalitet främst Välkommen till familjeföretaget i Skåne som har 4700 m2 verkstadsyta med toppmodern verkstadsutrustning för att ta hand om din bil. Oavsett vad det gäller för service du vill ha för din bil gör vi vårt bästa för att du ska bli utomordentligt nöjd som kund.