Företagsfotografering, personalfotografering & produktfotografering

Jag hjälper er att skapa en konsekvent och tilltalande bild av ert företag

 

Företagsfotografering

Att förmedla ert företags verksamhet och vision i bild kräver stor erfarenhet och eftertanke. Därför börjar vi alltid med ett möte där jag kan skapa mig en uppfattning om din verksamhet och vad som behöver fotograferas. Vi kommer gemensamt fram till en lösning som fungerar för dig. En fotografering kan med fördel kombineras med en presentations film där vi på ett häftigt sätt kan presentera ditt företag. Presentationsfilmer kan användas på din hemsida och på presentationer men där videoformatet verkligen skiner är på sociala medier där en film ökar delningsfrekvensen och antalet "gilla-markeringar" avsevärt.

Läs mer om min filmproduktion här


Personalfotografering 

En fotografering av personalen ses oftast som en positiv och kul händelse på arbetsplatsen, ibland inte ;) . Alla tycker inte om att bli fotograferade men alla kan bli bra på bild!

Jag har en portabel studio så jag kan göra allt från rena bilder med frilagd bakgrund till actionbilder på medarbetarens arbetsplats eller ute i produktion.


Produktfotografering

Oavsett om det är rökad korv eller dörrar du säljer så behöver du tilltalande och säljande bilder. Jag jobbar antingen med produkterna i min studio eller så kommer min studio till dig. Jag kan då vara maximalt effektiv vid fotografering av stora mängder produkter.