Företag

Film - StaafMagic

Daniel från StaafMagic hörde av sig till mig för de behövde en teaserfilm i sitt marknadsföringsmaterial. Jag filmade hela deras föreställning "Den förtrollade rosen" med två kameror och klippte ihop slutresultatet här nedanför.

Film - PWS Nordic UWS

Pws Nordic som jag tidigare har gott en film åt om deras Quattro-system ville ha två filmer till dels för att visa deras UWS-system (stora avfallsbehållare under marken) och dels för att visa servicebilen som servar dessa.

Jenåsen Vindkraftpark etapp 1

Nu i juni 2017 sätter jag igång med mitt största projekt hittills. Jag ska fram till färdigställandet av parken i juni 2018 följa bygget av 23 Vestas V126 verk vid Jenåsen utanför Sundsvall.

Mitt första besök innebar att filma och fota anläggningen av vägar i området, samt ett ställverk.

Mitt nästa besök blir i september då jag ska filma de olika stegen i att gjuta fundamenten.

Film - Landöns Camping

Mailin & Johan som tog över Landöns Camping i våras ville ha ett häftigt sätt att marknadsföra sin verksamhet. Det resulterade i dels denna två-minuters filmen del en längre version att ha rullande på mässor mm.

Två-minuters versionen lades ut på Facebook en fredag eftermiddag och på måndagen så hade den ca 30 000 visningar och över 100 delningar!

Flygfilm - Fröreda vindkraftpark

Jag har sedan september 2015 jobbat med att dokumentera bygget av en vindkraftpark i Fröreda utanför Hultsfred åt Eolus Vind.

Det har varit ett väldigt stort projekt för mig som har inneburit mycket planering, förarbete och efterarbete i form av redigering. Nu när jag i maj 2016 satte sista putsen på redigeringen så var det lite sorgligt eftersom det är ett projekt som har följt mig så länge.

Jag vill passa på att tacka Eolus Vind för ett bra samarbete samt möjligheten att göra detta. Jag vill även tacka personalen på Vestas och Mammoet Wind för att de hjälpte mig att genomföra arbetet på ett säkert sätt.

 

Teknisk information

  • Film från luften är filmad med en DJI Inspire 1 med en X3 kamera på.
  • Film från marken är filmad med en Nikon D810 med Atomos Ninja 2 recorder.
  • Kompletterande bilder från marken är filmade med en Gopro Hero 4.
  • Filmen är redigerad i Final cut X och komprimerad i Compressor.