Testar ny leverantör av canvastavlor

CanvasOnline.se hörde av sig till mig och frågade om jag ville testa deras nya canvas foto, där man monterar ramen och spänner duken själv. Testet gick ut på att jag kunde välja ett tryckeri som tillverkar canvastryck på nätet, från listan.

Kul tänkte jag, även om jag tyckte att det påminde om när Kramer i Seinfeldt (titta på detta klippet) fick den lysande idén att starta en pizzeria där kunderna själva skulle baka sina pizzor.

Tavlan kom väldigt välpackad och det känns klart som ett säkrare sätt att skicka canvastavlor, det har hänt en del gånger att färdiga canvastavlor som jag har beställt har blivit skadade i transporten.

 

Kvalitén på trycket och materialet känns väldigt bra och Canvas of sweden spelar i den högsta ligan i Sverige när det gäller tryckkvalitet.

 

Då kommer vi till det här med monteringen. Jag var lite nervös och tänkte som sagt att -detta vill jag inte göra själv.

Men det var väldigt kul att få ”snickra” lite och det var förvånansvärt lätt. Jag monterade tavlan på 10 min, och då har jag aldrig gjort det innan. Jag tittade på deras gör-det-själv video och följde stegen där.

 

Jag tycker att prisskillnaden på att få tavlan färdigmonterad och att göra det själv är såpass stor att jag absolut ska beställa från Canvas of sweden nästa gång det är dax att beställa ett canvas foto. Då får jag nog beställa ett foto på någon av barnen istället för på mig själv :D